м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Повітряні ворота Білої Церкви щодня приймають та випускають транспортні літаки

31.05.2018

  Впродовж всього тижня аеродром "Біла Церква" відкриває свої повітряні ворота для злетів та посадок транспортних літаків. Повітряні судна прилітають з різних куточків нашої планети заради проходження технічного обслуговування.

 

  Оскільки в авіації практично відсутні вихідні дні, то аеродром "Біла Церква", а відповідно і всі його наземні служби, в понеділок, 28 травня, в робочому режимі зустрічав літак Ан-12 "Авіакомпанії "Гродно", що зареєстрований в Білорусі, але прибув з Азербайджану.

 

Наступного дня 29 травня з аеродрому "Біла Церква" здійснив виліт інший Ан-12 авіакомпанії "Україна-Аероальянс". Згідно з  програмою польоту екіпаж судна здійснив контрольний політ по колу аеродрому, аби перевірити працездатність всіх систем літака після проведення техобслуговування.

Враховуючи, що жодних зауважень до роботи літака у членів екіпажу не було, то Ан-12 авіакомпанії "Україна-Аероальянс" вирушив за маршрутом "Біла Церква-Вінниця", звідки попрямував виконувати комерційні рейси відповідно до поставлених планів авіакомпанії.

 

  Зранку 30 травня з Міжнародного аеропорту "Бориспіль" внутрішнім рейсом перелетів на аеродром "Біла Церква" ще один транспортний літак Ан-12 української авіакомпанії Cavok Air. Посадка повітряного судна відбулась у звичному режимі з дотриманням усіх правил та вимог Повітряного кодексу України.

 

  А вже опівдні середи усі підрозділи КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" зустрічали черговий борт літака Ан-12 білоруської авіакомпанії "Ruby Star". До цього повітряне судно здійснило 6-годинний переліт за маршрутом "Баку-Бориспіль".

 

  До кінця поточного тижня також на аеродромі "Біла Церква" очікується проведення ще кількох авіаційних операцій з літаками Ан-12, в т.ч. і сьогодні, 31 травня.

 

  Варто зауважити, впродовж травня жителі Білої Церкви та навколишніх населених пунктів мали можливість спостерігати за навчальними польотами Державної авіації, котра ретельно відпрацьовувала польоти парами в складі чотирьох повітряних суден над аеродромом "Біла Церква".

 

  Аби розуміти важливість розвитку аеродрому в комплексі, не варто забувати і про малу авіацію, пілоти якої щодня відточують свою майстерність.