м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Ротація українських літаків Ан-12 на аеродромі "Біла Церква" (ФОТОРЕПОРТАЖ)

26.07.2017

  Сьогодні, 26 липня 2017 року, на аеродромі Білої Церкви здійснив посадку транспортний літак Ан-12 української авіакомпанії "Cavok Air".

 

  Традиційно повітряне судно прилетіло у місто на виконання технічного обслуговування. На базі КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" створена потужна база авіапідприємств, котрі забезпечують якісне та вчасне виконання регламентних робіт на різних типах літаків. Такому досвіду передував багаторічний науково-технічний потенціал працівників колишнього Авіаремонтного заводу.

 

  Досі Біла Церква зберігає за собою статус значного кадрового ресурсу в діяльності авіаційної галузі.

 

  Якщо сьогодні літак Ан-12 ПРИЛЕТІВ на аеродром "Біла Церква", то вчора, 25 липня, усі відділи та служби КП "БВАК" забезпечили успішний ВИЛІТ аналогічного повітряного судна до м. Вінниця.

 

  Обидва літаки належать українській авіакомпанії "Cavok Air", яка на регулярній основі вже багато років поспіль обслуговує свій повітряний флот у Білій Церкві. Наразі на території КП "БВАК" знаходяться два літаки цієї авіакомпанії на ТО, інші 5 - здійснюють світові рейси по транспортуванню вантажів.

 

 На фото екіпаж повітряного судна Ан-12 перед злетом перевіряє управління літаком, здійснюючи пробіжку по смузі  між 3 та 4 РД, після чого, повернувшись на виконавчий старт, здійснив виліт з аеродрому "Біла Церква" з курсом на південь - до м. Вінниця.   

 

 

Приліт транспортного літака Ан-12 на аеродром "Біла Церква"