м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Школярі Білої Церкви привітали КП "БВАК" з Новим роком та Різдвом Христовим

29.12.2016

 

   Напередодні Нового року та Різдва Христового в українських школах склалася гарна традиція вітати колективи підприємств, які допомагають навчальним закладам у матеріальному та технічному забезпеченні.

 

   Не винятком стало і комунальне підприємство "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс", який вже протягом 50 років має підшефну школу БНВО "Звитяга" та дитячий садок №13 "Пілот".

 

   28 грудня учні 8 та 9 класів БНВО "Звитяга" завітали у гості до адміністрації КП "БВАК" у ролі Діда Мороза та Снігурки, аби привітати усіх з новорічними та різдвяними святами.

 

  Дитячі таланти та креативність приємно порадували присутніх, створивши гарний настрій та позитивну атмосферу. Учні подякували керівництву КП "БВАК" за надану допомогу школі впродовж року та побажали всім працівникам щастя, здоров'я, успіхів, нових перемог та процвітання комунального підприємства.

 

 Також юні Дід Мороз та Снігурка подарували директору КП "БВАК" Сергію Кандаурову новорічні дитячі вироби, зроблені власноруч.

 

 Навзаєм Сергій Миколайович вручив школярам солодощі та подарунки.

 

 Завжди приємно спостерігати, як людська доброта, щирість, повага та взаєморозуміння укріплюють дружню співпрацю між Авіаційним комплексом та "Звитягою" вже десятки років.