м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Школярі ЗОШ №13 завітали до КП "БВАК"

01.11.2017

  Жодні несприятливі погодні умови не можуть вплинути на дитячу допитливість пізнати щось нове і цікаве, особливо в тій галузі, яка здається їм поки що недосяжною. Тож попри дрібний дощ і холод, учні 7-го класу загальноосвітньої школи №13 прибули на екскурсію на КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс", аби зазирнути у світ авіації.

 

  Заступник директора по авіаційній діяльності КП "БВАК" Олександр Пасічник радо зустрів школярів, показавши їм виробничі потужності літакових ангарів, де здійснюється технічне обслуговування повітряних суден. На прикладі одного з літаків Ан-12 фахівець розповів про технічні характеристики цього типу ПС, їх особливості, географію польотів, та пояснив, чому Україна входить до переліку 10-ти країн світу, що мають статус "авіаційної".

 

  Семикласники були вражені масштабами роботи авіапідприємства та з цікавістю розглядали кожен літак, бажаючи доторкнутись до геніальних людських винаходів.

 

  Слід зазначити, що ініціатором екскурсії став вчитель французької мови ЗОШ №13 Андрій Петрович Лотиш, який з особливою турботою відноситься до своїх учнів, прагнучи розвивати їх світогляд на незвіданий сучасний світ.