м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Шляхи розвитку аеродрому "Біла Церква"

06.02.2017

 

  Коли в країні війна, економіка держави переживає важкі часи, то говорити про реалізацію масштабних проектів, вважається трохи недоречним і не на часі. Але якраз світова практика кризових суспільств показує зворотну тенденцію.

 

   Так, зараз мріяти білоцерківцям про Міжнародний аеропорт на базі аеродрому "Біла Церква" здається начебто зарано. Втім, така ціль змушує нинішнє керівництво КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" вже сьогодні працювати над її стратегічним плануванням, знаходити шляхи модернізації підприємства, відкидати совкові методи управління і керуватись сучасними критеріями топ-менеджменту.

 

  Директор комунального підприємства Сергій Кандауров поставив акцент у своїй роботі не тільки на збереженні підприємства, а на пошуках нових програм розвитку КП "БВАК" як аеропорту та індустріального парку.

 

   Концепція шляхів розвитку аеродрому "Біла Церква" вже була представлена на розгляд громадськості в жовтні минулого року. Нині ми лише її вдосконалили, зазначивши орієнтовну вартість реалізації кожного з етапів. Аби поглибити та розширити аналіз можливостей перспектив розвитку підприємства, в т.ч. аеродрому "Біла Церква", наразі триває робота з розроблення базового документу - Стратегії розвитку КП "БВАК".

Примітки:

ІВП - Інструкція з виконання польотів

САБ - Служба авіаційної безпеки

Жовтий колір - бажана умова для виконання

Зелений колір - обов'язкова умова для виконання