м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Спеціаліст служби авіаційної безпеки КП "БВАК" отримав Сертифікат ІКАО на здійснення інспекторських перевірок

27.03.2017

  Європейський регіональний навчальний центр ІКАО з авіаційної безпеки, утворений при Національному авіаційному університеті, вважається одним із найкращих в Європі за рівнем підготовки та перепідготовки спеціалістів авіапідприємств, які забезпечують безпеку функціонування цивільної авіації.

 

  Аби постійно підтримувати високоосвіченість, фаховість та право працівників САБ здійснювати перевірки авіаційного транспорту та екіпажів, КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" забезпечує їх проходженням навчальних курсів з різних напрямів авіаційної безпеки.

 

 Так, впродовж двох тижнів з 13 по 21 березня Інспектор по контролю на безпеку КП "БВАК" Олександр Ярошинський під егідою кращих викладачів ІКАО пройшов курс з підготовки національних інспекторів з аудиту. Отримавши відповідний сертифікат, віднині Олександр Юрійович має право на здійснення перевірок.

 

 "Незважаючи на те, що навчальна програма була надзвичайно складною та насиченою теоретичними і практичними заняттями, але та кількість цікавої та корисної інформації суттєво розширила моє професійне розуміння специфіки нашої роботи, хоч я і маю багаторічний досвід у сфері авіабезпеки, - каже Олександр Ярошинський. - Практичні заняття проходили і умовах реальності - ми перевіряли два міжнародні рейси в аеропорту "Жуляни-Київ". Після цього ми складали акт і кінцевий звіт перевірок, де вказували реальні недоліки у діях працівників аеропорту. І знаєте, таких недоліків було виявлено чимало. Наші зауваження аеропорт офіційно взяв до уваги і пообіцяв розглянути з метою їх подальшого усунення".

 

  Варто зауважити, що проходження даного навчального курсу та отримання Ярошинським О.Ю. Сертифікату стало ще однією важливою сходинкою на шляху проходження КП "БВАК" сертифікації САБ у 2017 році.