м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Створення Фонду розвитку аеродрому "Біла Церква" дозволить місту зібрати кошти на модернізацію Авіакомплексу - Сергій Кандауров

01.03.2017

 

  Таку ініціативу висловив директор комунального підприємства "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" Сергій Кандауров у прямому ефірі на Радіо.NET, що відбувся 1 березня.

 

 За роки існування КП "БВАК" місто не вклало жодних цільових коштів у розвиток авіаційної галузі. Аби виправити дану ситуацію, було б доцільно, як мінімум, створити Фонд розвитку аеродрому "Біла Церква", завдяки якому вдалося б зібрати спільними зусиллями влади, держави та громади необхідні інвестиції на проведення модернізації злітно-посадкової смуги, зокрема закупити світлосигнальну техніку.

 

 "Нині ми поставили перед собою чітке завдання добитися відкриття виїзного пункту пропуску через кордон. Це б врази збільшило кількість зліт-посадок на білоцерківському аеродромі, а отже і зросли б фінансові надходження як до місцевого бюджету, так і в зазначений Фонд розвитку. До того ж, нам вдалось би спростити роботу авіаційним підприємствам та залучити нові вітчизняні авіакомпанії обслуговуватись у КП "БВАК", - наголосив Сергій Кандауров у програмі "Актуальне інтерв'ю".   

 

 При цьому директор підприємства вважає, що питання отримання сертифікату міжнародного аеродрому при наявності пункту пропуску вирішилось би позитивно. Можливо тоді, за словами Сергія Кандаурова, держава нарешті зверне увагу на аеродром "Біла Церква" та внесе його до переліку аеродромів країни з перспективою відкриття тут пасажирських та вантажних перевезень.