м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Святкова Дефіляда: Біла Церква - місто великих можливостей

16.09.2019

  14 вересня славному місту Біла Церква виповнилося 987 років.

 

  Святкування Дня міста відбулось у гарній, теплій атмосфері, з багатьма цікавими локаціями, конкурсами, фестивалями та виступами запальних творчих колективів тощо. Особливо порадувала містян міська святкова Дефіляда, на якій низка підприємств, організацій та установ у креативний спосіб мали можливість представити себе та свою діяльність. Цьогоріч у пішохідному дійстві по центральній вулиці міста взяли участь понад 3000 осіб.  

 

  Традиційно (вже третій рік поспіль) незмінним учасником Дефіляди є комунальне підприємство "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс". Трудовий колектив пишається своїм підприємством і завжди радий розповісти білоцерківцям про свої успіхи та злети. Тож тримаючи в руках головний атрибут української авіації - літак Ан-225 "Мрія" - колектив креативно прорекламував функціонування аеродрому "Біла Церква", окресливши чіткі наміри створити у місті аеропорт. Під бурні оплески та схвальні вигуки білоцерківці радо зустрічали  КП "БВАК".

 

  Нагадаємо, авіаційна галузь вже понад 90 років є невід'ємною частиною життєдіяльності Білої Церкви. За цей період місто уславилось роботою потужного авіаремонтного заводу, трудолюбивими та високопрофесійними працівниками, впровадженнями передових технологій в авіагалузі тощо. Наразі КП "БВАК" не зупиняється в стратегічному розвитку та ставить перед собою головне завдання - створити міжнародний аеропорт "Біла Церква", що в перспективі дозволить місту більш якісно розбудовуватись, творити новітню історію успіху та розширювати горизонти самореалізації для майбутніх поколінь.

 

  З Днем народження, Біла Церкво!