м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Транспортний літак Ан-12 виконав посадку на аеродромі "Біла Церква"

04.10.2017

  Попри похмуру та дощову погоду 04 жовтня 2017р. КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" виконало аеродромне польотно-інформаційне обслуговування з забезпечення посадки літака Ан-12 на аеродромі "Біла Церква".

 

  Дане повітряне судно української авіакомпанії "Cavok Air" здійснило політ за маршрутом "Вінниця-Біла Церква" з метою проходження технічного обслуговування.

 

 Напередодні цей літак ще виконував комерційні рейси до м. Лейпциг, потім Молдови, а сьогодні зранку приземлився в міжнародному аеропорту Вінниці. Лише півтори години знадобилось повітряному судну, аби пройти необхідні процедури митного та державного контролю.  

 

  Аеродром "Біла Церква" нині ставить собі за мету найближчим часом відкрити пункт пропуску через державний контроль, чим мінімізує затрати авіакомпаній, пов'язаних із зайвими зліт-посадками, а також  збільшить доходи самого Авіаційного комплексу. Згідно з наказом Державіаслужби з визначення тарифів на аеродромне обслуговування в аеропортах міжнародні рейси коштують дорожче, ніж внутрішні. Така різниця пов'язана з використанням валютних еквівалентів: у світі - це долар, а в Україні - гривня.