м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Трудовий колектив "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" протестує проти зміни директора та вимагає підтримки депкорпусу в створенні аеропорту (+ЗАЯВА колективу)

20.06.2019

   Трудовий колектив КП БМР "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" під час проведення загальних зборів, що відбулись 19 червня 2019 року, висловив категоричний протест проти зміни нинішнього керівника підприємства Сергія Кандаурова. Колектив вважає такі дії з боку депутатського корпусу міської ради вкрай неприйнятними та популістичними.

 

  На зборах колектив ухвалив звернення до депутатів Білоцерківської міської ради та міського голови. Також було прийнято рішення про участь трудового колективу КП "БВАК" на черговій сесії Білоцерківської міської ради 27 червня 2019 року, де повторно розглядатиметься дане питання. Працівники підприємства налаштовані рішуче відстояти свого керівника і не дозволити вузьким бізнесовим інтересам взяти гору над стратегічною ціллю міста мати в Білій Церкві потужний інфраструктурний об'єкт.  

 

ЗВЕРНЕННЯ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА "БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ ВАНТАЖНИЙ АВІАЦІЙНИЙ КОМПЛЕКС"

 

Шановний міський голова!

Шановні депутати Білоцерківської міської ради!

         Трудовий колектив комунального підприємства Білоцерківської міської ради "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" категорично протестує проти рішення, яке було прийнято на позачерговій сесії Білоцерківської міської ради 13 червня 2019 року щодо розірвання трудового договору з директором КП БМР "БВАК" Сергієм Кандауровим.

 

         Дане рішення є вкрай неприйнятним та безвідповідальним. Воно базується на безпідставних звинуваченнях, популізмі та упередженому ставленні його ініціаторів. Такі дії свідчать про політиканство та недалекоглядність осіб, які дискредитують ідею розбудови аеропорту в нашому місті.

 

         Колектив заявляє про повну підтримку свого керівника, який впевнено, відповідально та професійно працює над стратегічним розвитком нашого підприємства. Реалізація Проекту зі створення на базі аеродрому "Біла Церква" міжнародного аеропорту дає перспективу місту та його жителям мати потужний інфраструктурний об'єкт, що призведе до якісного покращення соціально-економічного добробуту населення, створення нових робочих місць, залучення інвестицій, поліпшення інфраструктури та розвитку підприємництва.

 

         Зміна нашого керівника в процесі підготовки до відкриття міжнародного пункту пропуску через державний кордон на аеродромі "Біла Церква" є недоцільним та незрозумілим рішенням. Такі дії з боку депутатського корпусу ми розцінюємо як свідоме блокування розвитку аеродрому. Адже Сергієм Кандауровим пророблена велика робота, аби в даному процесі був закладений державний інтерес зі сторони Міністерства інфраструктури України, Міністерства економічного розвитку та торгівлі, Державної авіаційної служби, Державної прикордонної служби, Державної митної служби, Київської обласної державної адміністрації, Асоціації аеропортів України та низки ін. установ.

 

         Сьогодні КП БМР "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" продовжує успішно працювати, нарощуючи потенціал з авіаційної діяльності. Трудовий колектив підтримує обраний курс розвитку та програму дій Сергія Кандаурова щодо розбудови аеродрому "Біла Церква" і просить вас не приймати таких кадрових рішень, що можуть призвести до занепаду Проекту, дезорієнтації потенційних інвесторів і партнерів, а також гальмування процесу реформування КП БМР "БВАК". Натомість просимо вас проявити громадянську позицію та відстояти волевиявлення десятків тисяч жителів Білої Церкви з підтримки будівництва в місті міжнародного аеропорту.

 

         Стосовно озвучених на сесії питань, що стосуються землі хочемо повідомити, що КП БМР "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" перше почало бити на сполох ще з 2003 року, аби призупинити та не дозволити владі міста та району "дерибанити" землю навколо аеродрому. На жаль, ця ситуація залишається малопоміченою з боку місцевої влади й донині.

 

         Те ж саме стосується земель та майна, що перебувають у власності Міністерства оборони, Національної гвардії та державного підприємства "Українська авіаційна транспортна компанія". Остання установа визнана банкрутом і триває активний продаж майна через процедуру санації. Щоб взяти участь підприємству в даних торгах, Білоцерківська міська рада має надати на це відповідний дозвіл та виділити під ці потреби необхідні кошти. Наразі таких рішень від депутатського корпусу не має, тож і звинувачення директора КП БМР "БВАК" у даному питанні є безпідставним.   

 

         Шановні депутати та міський голова, сподіваємось на здоровий глузд та виваженість ваших дій. Відмовтеся від політичних ігор, де наш Проект, трудовий колектив і директор стали заручниками лобіювання вузьких бізнесових інтересів. Не нехтуйте інтересами всієї громади Білої Церкви, яка заслуговує на успішний європейський розвиток.  

 

         З повагою, трудовий колектив  КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс"