м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Турбогвинтовий транспортний літак Ан-26 вперше виконав рейс на аеродром "Біла Церква"

11.06.2019

  На аеродромі "Біла Церква" відбулась планова ротація вантажно-транспортних літаків авіакомпанії "Cavok Air".

 

  Сьогодні з аеродрому здійснив виліт Ан-12 до міжнародного аеропорту "Бориспіль" після проходження технічного обслуговування. Повітряне судно згідно з графіком авіакомпанії вирушило закордон для виконання низки рейсових замовлень між різними континентами.

 

  Напередодні, 10 червня, на білоцерківському летовищі здійснив посадку інший літак цієї ж авіакомпанії для проходження регламентних робіт з подовження льотного ресурсу.

 

   На початку місяця на аеродромі вперше приземлився літак Ан-26 української авіакомпанії "Меридіан". З метою виконання тренувального польоту екіпажу повітряне судно здійснило плановий переліт з міжнародного аеропорту "Жуляни" (Київ) до Білої Церкви. Після успішної посадки турбогвинтовий транспортний літак знову перелетів до "Жулян".

 

  Варто зазначити, що на території КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" працює понад 200 авіафахівців, які щоденно своєю працею забезпечують якісне виконання робіт з технічного обслуговування повітряних суден. Адже жоден літак не підніметься в повітря, якщо хоча б один фахівець матиме зауваження до технічних характеристик літака. Такий потужний кадровий потенціал міста в майбутньому може перерости в сучасний центр з технічного обслуговування вантажних та пасажирських повітряних суден типу Боїнг та Аербас, як тільки перед аеродромом "Біла Церква" відкриється можливість функціонувати як міжнародний аеропорт.