м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Український літак Ан-12 повернувся у небо в оновлених кольорах

19.10.2017

  Сьогодні з аеродрому "Біла Церква" здійснив виліт транспортний літак Ан-12 авіакомпанії "Сavok Air".

 

  За словами заступника директора КП "БВАК" Олександра Пасічника, це найбільш продуктивна українська авіакомпанія, що на постійній основі забезпечує приліт/виліт своїх повітряних суден на технічне обслуговування на базі білоцерківського аеродрому.

 

  Нині "Сavok Air" є надійним партнером КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" у забезпечені функціонування аеродрому та реалізації подальших перспектив розвитку авіаційної галузі в місті.

 

  За своє довге життя в небі літак Ан-12 побував в багатьох куточках світу, де його знають як справжнього трудягу. Звісно, цей надійний повітряний птах має і надалі милувати естетичністю. Тож після двохмісячного проходження технічного обслуговування, у т.ч. відновлення лакофарбового покриття, літак Ан-12 набув нових яскравих кольорів. Загалом, на зовнішнє оздоблення подібних повітряних суден витрачається менше тонни спеціальної фарби. Але добре пофарбований літак пізніше зекономить авіакомпанії до 3% пального.

 

  Традиційно під час вильоту транспортного літака аеродромні служби КП "БВАК" спрацювали злагоджено та професійно, забезпечивши екіпаж та судно необхідними умовами перельоту до міжнародного аеропорту Вінниці.