м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Урочисте відкриття фотовиставки "Біла Церква - 90 років авіаційного досвіду"

19.09.2017

 На День міста 16 вересня комунальне підприємство "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" відкрило для мешканців та гостей міста фотовиставку "Біла Церква - 90 років авіаційного досвіду".


 Експозиція присвячена 90-річчю заснування авіаційної галузі в місті. Такий ексклюзивний подарунок місту викликав неабиякий інтерес у перехожих, котрі часто не могли повірити на власні очі, що таке потужне підприємство і аеродром "Біла Церква" досі продовжують працювати, та ще на такому рівні.

 

 


  Оглядаючи експозицію фоторобіт відомого в місті фотографа Романа Наумова, можна було насолодитись усією красою авіації: зліт-посадками літаків, їх технічним обслуговуванням, різновидністю повітряних суден (Іл-76, Ан-12, Мі-2, Ан-2, Ка-26 та ін), яскравими панорамами Авіакомплексу тощо.


 
  Продовжуючи гарну традицію, яку торік започаткувало КП "БВАК" на День міста стосовно проведення дитячого конкурсу малюнків на авіаційну тематику, варто зазначити, що цього року кількість учасників становила понад 100 хлопчиків та дівчаток.

 

   Діти з великим задоволенням брали до рук олівці та крейду і старанно зображували літаки, комети, зірочки, космонавтів, льотчиків та багато ін. Головна мотивація дитячої творчості - бажання потрапити на екскурсію до Авіаційного комплексу. Адже запроваджена ідея розповідати та показувати юним білоцерківцям про авіаційні традиції міста вже отримала чисельні позитивні відгуки як від самих школярів, так і дорослого населення.
 

  Незабаром для всіх учасників дитячого конкурсу буде організована та проведена екскурсія на КП "БВАК".  

Більше фото можна переглянути за посиланням