м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

З Білорусії до Білої Церкви: як авіація об'єднує повітряні можливості

02.05.2018

  Нещодавно на аеродромі "Біла Церква" відбулась ротація транспортних літаків Ан-12, що належать білоруським авіакомпаніям.

 

   Спершу з аеродрому відбув літак за рейсом "Біла Церква - Бориспіль" компанії "Ruby Star", яка спеціалізується на вантажних авіаперевезеннях по всьому світу. Протягом кількох місяців дане повітряне судно проходило технічне обслуговування на базі комунального підприємства "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс". Перед вильотом екіпаж літака здійснив повну гонку двигунів та пробіжку по злітно-посадковій смузі, після чого, переконавшись в повній справності техніки, обрав курс на виліт до МА "Бориспіль".

 

  Ще один рейс літака Ан-12 JSC “Aircompany  Grodno” відбувся за маршрутом "Бориспіль-Біла Церква", аби замінити свого колегу для проходження техобслуговування.

 

   Варто зазначити, що Біла Церква виступає серйозним гравцем на ринку з технічного обслуговування і продовження ресурсу авіаційної техніки в Україні. Оскільки підхід до ремонту "металевих птахів" дуже відповідальна річ, то згідно з міжнародними стандартами висновок про продовження льотної придатності повітряних суден надає конструкторське бюро, що розробляло той чи інший літаючий апарат. Відповідно, авторське право на транспортні літаки Ан-12 належить КБ "Антонов". Після виконання ТО його фахівці ретельно перевіряють якість проведених робіт, в результаті чого видається спеціалізований висновок на продовження льотного ресурсу даного типу літака, незалежно від його місця чи країни реєстрації.