м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Зацікавити молодь авіацією КП "БВАК" успішно вдається

03.11.2017

  Про специфіку роботи КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" нещодавно дізнались учні БНВО "Перша Білоцерківська гімназія", які завітали на підприємство з екскурсією.

 

  Побачити великі транспортні літаки типу Ан-12 та Іл-76 під час технічного обслуговування, дізнатись про історію розвитку авіаційної галузі в місті та відвідати аеродром "Біла Церква", що здатен приймати транспортні літаки вагою до 200 тонн, погодьтеся, рідко коли вдається дітям. Тож щоразу юні білоцерківці залишаються в захваті від екскурсійної програми.

 

 

  Класний керівник 3-А класу БНВО «Перша Білоцерківська гімназія-школа І ступеня» Олена Вікторівна Дмитраш: Сьогодні учні 3-А класу БНВО «Перша Білоцерківська гімназія-школа І ступеня» відвідали Білоцерківський авіаційний комплекс. Хочемо подякувати адміністрації підприємства за таку чудову екскурсію. Дітки побували в ангарах, де відбувається ремонт літаків, відвідали аероклуб «Пілот», де змогли побачити багато різних моделей літаків і вертольотів. Цікавим було дізнатися, що на території колишньої авіабази Біла Церква знаходиться пам'ятник Ту-16, встановлений в 1984 році на честь 40-річчя 251-го гвардійського важкого бомбардувального авіаполку. Школярі з задоволенням відвідали музей, який розташований на території підприємства, дізналися історію Білоцерківського авіаремонтного заводу. Учні з захопленням слухали розповідь екскурсовода про те, що до1990-х рр. це було місце базування полку дальньої авіації та авіаремонтного заводу. Заступник директора Олександр Миколайович з задоволенням відповідав на численні запитання моїх вихованців. Радимо відвідати Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс та отримати незабутні враження.