м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Заява прес-служби КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" щодо розповсюдження неправдивої інформації

27.10.2017

 

  На черговій сесії Білоцерківської міської ради, що відбулась 26 жовтня 2017 року, депутат Володимир Бабенко в черговий раз розповсюдив неправдиву інформацію, в якій згадується комунальне підприємство "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" як таке, що проводить неправомірну діяльність.

 

  Зауважимо, що в першій декаді цього року всі попередні звинувачення в корупції, які начебто існували на авіапідприємстві, були спростовані в результаті проведення комплексної перевірки депутатського корпусу міської ради.  

 

  Безвідповідальні заяви депутата міської ради не лише негативно впливають на імідж одного з провідних комунальних підприємств міста, але і на його перспективу налагодження співпраці з українськими та міжнародними бізнес-партнерами.

 

  Озвучена інформація Бабенком В.М. підлягає спростуванню, оскільки є недостовірною, та такою, що не відповідає дійсності, а також заплямовує ділову репутацію директора КП БМР "БВАК".

 

  Пропонуємо депутату міської ради не боятись взяти відповідальність за поширення відвертої брехні та звернутись до правоохоронних органів з офіційною заявою.

 

  У разі не підтвердження компетентними органами даного факту вимагаємо від Бабенка В.М. принести офіційні вибачення перед КП БМР "БВАК" в тому, що умисно паплюжить честь і гідність керівництва підприємства.

   

 Прес-служба КП БМР "БВАК"