м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Заступник директора КП "БВАК" привітав школярів з Днем знань

01.09.2017

  Перше вересня особливий день для шкільної юрби та педагогічного колективу, адже розпочинається новий навчальний рік, що неодмінно подарує кожному можливість здобути безцінний дар - знання.

 

  Вже стало доброю традицією комунального підприємства "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" вітати учнів БНВО "Звитяга" з Днем знань. На запрошення директора навчального закладу Олени Гандрабури у святковій лінійці взяв участь заступник директора КП "БВАК" Олександр Пасічник.

 

  "Цього року Біла Церква відзначає 90 років заснування авіаційної галузі. Будівництво вашої школи тісно пов'язане зі створенням військового аеродрому та самого мікрорайону Гайок, - наголосив Олександр Пасічник у своєму вітальному слові. - "Звитяга" - одна з найстаріших шкіл Білої Церкви, яка святкуватиме 80-річний ювілей у 2019 році. Незалежно від віку та обставин, ми повинні зберегти та підтримувати славні традиції школи, маючи тим паче звання "Звитяга". Це провідний освітній заклад у місті, що покликаний відродити якісну підготовку школярів з військової справи".

 

  Також заступник директора з авіаційної діяльності побажав учням, вчителям, батькам міцного здоров'я, наснаги і творчих злетів, а всій Україні - мирного неба.

 

  Варто зазначити, що БНВО "Звитяга" вже багато десятиліть є підшефною школою спочатку авіаційної частини та авіаремонтного заводу, а після реорганізації - КП "БВАК".

 

  Фактично сьогодні це єдине підприємство, що продовжує надавати матеріально-технічну допомогу школі. Спільно з іншими підприємствами, які здійснюють виробничу діяльність на території промислового майданчика КП "БВАК", вдалось провести низку соціальних заходів. Так, за кошти Авіакомплексу була встановлена огорожа навколо навчального закладу, надана допомога в ремонті даху та оснащені комп'ютерною технікою, проведені роботи з облаштування крильця та отмостки.

 

  Довідка: Колишня школа №8, а нині БНВО "Звитяга" була побудована в 50-ті роки минулого сторіччя. До цього навчальний заклад розташовувався на першому поверсі будинку №5, зведеного ще у 1936 році.