м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Білоцерківські авіафахівці повернули в небо оновлений літак Іл-76

30.08.2017

  30 серпня 2017 року вперше після тривалої перерви транспортний літак Іл-76Т, що раніше належав одній із авіакомпаній Молдови, а нині став власністю української авіаційної компанії "Южмашавіа", здійснив чартерний рейс з аеродрому "Біла Церква" до міжнародного аеропорту в Гостомелі. Після проходження всіх митних та прикордонних процедур літак вирушить до Молдови, звідки і розпочне свій довгоочікуваний робочий шлях.

 

 У ході ремонту повітряного судна з продовження льотного ресурсу, що проводився на базі КП "БВАК", було замінено 4 двигуни, термін експлуатації яких вичерпався.

 

 Раніше КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" вже  повідомляло про контрольний обліт оновленого літака Іл-76Т після проходження техобслуговування у матеріалі: Компанія "Южмашавіа" поповнила парк літаків відновленим Іл-76Т

 

 Також цього дня на аеродромі "Біла Церква" була здійснена гонка двигунів на літаку Ан-12 авіакомпанії "Cavok Air". Виліт повітряного судна заплановано на наступний тиждень.

 

 Варто зазначити, що на цьому робота аеродрому 30 серпня не закінчилась. Відразу після злету Іл-76 небо відчайдушно підкоряла мала авіація.

 

  Загалом за серпень 2017 року на аеродромі "Біла Церква" було здійснено 5 авіаційних подій вантажно-транспортних літаків, зокрема:

 

- Виліт Ан-12  "Cavok Air" за маршрутом "Біла Церква - Вінниця";

- Приліт Іл-76 ДА "Turkmenistan Airlines" за маршрутом "Бориспіль - Біла Церква";

- Виліт Ан-12 ПрАТ "Україна-Аероальянс" за маршрутом "Біла Церква - Гостомель";

- Обліт Іл-76 "Южмашавіа" в районі аеродрому "Біла Церква";

- Виліт Іл-76 "Южмашавіа" за маршрутом "Біла Церква - Гостомель".

 

Більше фото можна переглянути за посиланням