м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

За добу два літаки українських авіакомпаній здійснили виліт з аеродрому "Біла Церква"

06.12.2016

   Ще кілька десятиліть тому Біла Церква славилась потужним авіаційним профілем. Сьогодні, попри відчутне зменшення обсягів цієї галузі, аеродром "Біла Церква" продовжує успішно функціонувати та системно забезпечувати зліт-посадку різних типів повітряних суден.  

   У понеділок, 5 грудня, два літаки Іл-76 та Ан-12 здійснили виліт з місцевого аеродрому за маршрутом "Біла Церква-Гостомель". Протягом дня увесь колектив КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" працював у посиленому режимі, так як і погодні умови вносили свої корективи в роботу аеродрому.

    Про виліт Іл-76 державної авіакомпанії "Южмашавіа" дивіться в попередньому матеріалі.

 

   Літак Ан-12 авіакомпанії "Україна-Аероальянс", перебуваючи в Білій Церкві з березня 2016 року на технічному обслуговуванні, відчутно покращив свої льотні характеристики внаслідок проведення технічних доопрацювань, а також змінив і зовнішній вигляд. Незважаючи на те, що всі ремонтні роботи тривали близько двох місяців, Ан-12 не поспішав виходити на міжнародні вантажені перевезення у зв'язку зі зменшенням кількості замовлень в авіакомпанії. Тож після тривалої перерви повітряне судно з новими силами і можливостями вирушило у світ підкоряти традиційні горизонти.

   

Бажаємо екіпажу щасливої дороги та сприятливих погодних умов, а аеродрому "Біла Церква" -  щодня приймати по два повітряних судна!

 

Більше фото можна переглянути за посиланням